Tegemoetkomingen 2021-2022 online

Ook komend schooljaar komen de vrienden met tegemoetkomingen in kosten die je kunt aanvragen. De stichting vrienden van de GSR ontvangt donaties waaruit we vergoedingen kunnen verstrekken. Dit zijn vergoedingen voor tegemoetkoming in de kosten van:

 • OV (bij meer dan 15 kilometer enkele reisafstand);
 • Fietsvergoeding (bij minder dan 15 kilometer enkele reisafstand);
 • Bijdrage in de aanschaf van iPad (Rijswijk). Per 2021-2022 gaat ook Rijswijk over op laptops. Ouderejaars werken nog wel met iPads. Voor hen blijft de regeling bestaan. Mits de leerling niet eerder een vergoeding via de ouder(s) heeft ontvangen;
 • Bijdrage in de aanschaf van laptop (Rotterdam en Rijswijk);

  Op deze website lees je een toelichting per regeling en een formulier waarop je de aanvraag kan doen. Daarin vind je ook voorbeeldberekeningen om te bepalen of je in aanmerking komt voor een tegemoetkoming (afhankelijk van uw inkomen).

  Na de zomervakantie worden de aanvragen behandeld en wordt met u gecommuniceerd over jouw aanvraag.

  Hoef je geen aanvraag te doen?
  De hoogte van de uitkeringen vanuit het fonds zijn mede afhankelijk is van de inkomsten van de Stichting Vrienden van de GSR en het totaal van alle ingediende aanvragen. Zou je willen overwegen om de stichting (structureel / eenmalig) te ondersteunen? Dit kan via de donatie pagina.

Lees ook
Anbi Logo