Tegemoetkomingen 2023-2024 online

Ook komend schooljaar komen de vrienden met tegemoetkomingen in kosten die je kunt aanvragen. De stichting vrienden van de GSR ontvangt donaties waaruit we vergoedingen kunnen verstrekken. Dit zijn vergoedingen voor tegemoetkoming in de kosten van:

 • OV (bij meer dan 15 kilometer enkele reisafstand);
 • Fietsvergoeding (bij minder dan 15 kilometer enkele reisafstand);
 • Per 2022-2023 gaat ook Rijswijk over op laptops. Ouderejaars werken nog wel met iPads. Voor hen blijft de regeling bestaan. Mits de leerling niet eerder een vergoeding via de ouder(s) heeft ontvangen;
 • Bijdrage in de aanschaf van laptop (Rotterdam en Rijswijk);
 • Per 2022-2023 is er ook de mogelijkheid om een aanvraag te doen voor een vergoeding van een grafische rekennmachine voor havo- en vwo-4 leerlingen.

  Op deze website lees je een toelichting per regeling en een formulier waarop je de aanvraag kan doen. Daarin vind je ook voorbeeldberekeningen om te bepalen of je in aanmerking komt voor een tegemoetkoming (afhankelijk van uw inkomen).

  Na de zomervakantie worden de aanvragen behandeld en wordt met u gecommuniceerd over jouw aanvraag.

  Hoef je geen aanvraag te doen?
  De hoogte van de uitkeringen vanuit het fonds zijn mede afhankelijk is van de inkomsten van de Stichting Vrienden van de GSR en het totaal van alle ingediende aanvragen. Zou je willen overwegen om de stichting (structureel / eenmalig) te ondersteunen? Dit kan via de donatie pagina.

Lees ook
Anbi Logo