Hoe kan ik Vrienden ondersteunen?

De vriendenstichting is op zoek naar Vrienden die ons willen helpen! Of je nu ondernemer, alumni, leerkracht of ouder bent het maakt niet uit! Onze Vrienden zijn er in alle soorten en maten…..

Je kunt eenmalig doneren of een vaste vriend worden en ons jaarlijks steunen. Wellicht heb jij leuke ideeën en suggesties, ook dan horen we graag van je!

Wil jij weten wat jij voor ons kunt doen? Hieronder staan enkele voorbeelden om je te inspireren.

Ouders

Als (groot)ouder, verzorger, familie of bekende dragen wij met betrokkenheid, energie, middelen en belangstelling bij aan voor goed onderwijs op de GSR.

Bekijk meer

Alumni

Inspireer met je passie voor je studie en je deskundigheid de nieuwe generatie en anderen en draag zo bij aan goed onderwijs op de GSR. Geef een workshop over jouw studieonderwerp, nodig een leerling uit om een dag mee te lopen op jouw campus, train buurtbewoners over social media-gebruik, of draag je kennis over pubertijdspsychologie over aan opvoeders.

Bekijk meer

Professionals & ondernemers

Jij bent een christen-ondernemer en/of professional die met kennis, betrokkenheid en ondersteuning de school en leerlingen helpt om van waarde te zijn voor de stad en samenleving.

Bekijk meer

Word nu Vriend van de GSR of doneer eenmalig

Je wilt de vorming van jonge christenen in onze regio ondersteunen en samen met vele andere Vrienden leerlingen van de GSR extra bagage geven?

Word Vriend Doneer nu

Inspireer jongeren met je passie voor het onderwijs of lesgeven en werk samen met je collega’s aan de continue verbetering van ons onderwijs.

Arthur Vlaardingerbroek

Arthur Vlaardingerbroek

Penningmeester
info@vriendenvandegsr.nl
Anbi Logo