Veel gestelde vragen

Hier kun je al onze veel gestelde vragen vinden. Staat jou vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we staan je graag te woord.

Jaarlijks doet een aantal ouders op ons een beroep om hen tegemoet te komen in de kosten voor het OV naar de school of een fiets. Deze ouders en leerlingen kiezen van harte voor de GSR, maar kunnen de kosten die daarmee gepaard gaan niet dragen. De GSR zou graag willen helpen, maar mag deze tegemoetkoming niet uit de rijksbijdrage halen. De Stichting is een private organisatie en kan en mag wel helpen. Die beperking geldt ook voor het aanschaffen van materialen voor leerlingen die niet direct aan een schoolvak of noodzakelijke investeringen in gebouw of voorzieningen zijn te koppelen, zoals voetballen voor in de pauze, schaakborden voor de schaakclub of instrumenten voor het schoolorkest. De Stichting helpt hierbij graag.

Voorzitter – Daniel Ros
Secretaris – Jasper Klamer
Lid – Marieke Mol
Lid – Armando van den Berg
Lid – Tea Zwarts
Lid – Erik Harinck
Penningmeester – Arthur Vlaardingerbroek

Je kunt anoniem doneren. Je hoeft geen naam in te vullen op het formulier. Klik op de donatiepagina op de knop en vul het bedrag in. Wij garanderen de anonimiteit. Lees daarover in ons jaarverslag.

Als vriend deel je jouw talent, energie, kennis en middelen voor goed onderwijs. Dat kan door samen met de school een module of project op te zetten voor leerlingen, of door je expertise te delen in een masterclass voor ouders, buurtbewoners en belangstellenden. Het kan ook door met een gift of bijdrage initiatieven te steunen, zoals bijvoorbeeld een paasviering voor de stad in een aansprekende locatie, een avondcursus social media voor de buurtbewoners of een debatreis naar Brussel voor onze beste debaters.

Hulp nodig?

Heb je een vraag die er niet tussen staat? Neem via onderstaande knop contact met ons op en wij beantwoorden jouw vraag.

Contact
Anbi Logo