Wat kunnen Vrienden voor elkaar doen?

Of je nu ouder, leerling of docent bent, de stichting Vrienden van de GSR helpt waar mogelijk

Ouders

We helpen ouders die te maken krijgen met hoge vervoerskosten voor reizen naar school. Ook ondersteunen we bij de aanschaf van een iPad, laptop of fiets als dat nodig is. Op de pagina ondersteuning voor ouders en leerling vindt u informatie over voorwaarden en de aanvraagformulieren.

Ouders

Leerling(en)

Jij bent leerling op de GSR en vindt dat iets beter, leuker of inspirerender kan? Sterker nog, je hebt zelfs al een idee? Tijd om te schakelen met de Vrienden van de GSR! Zij kunnen je wellicht ondersteunen met kennis, tijd of geld. Neem contact op, vul het contactformulier in!

Lees hier hoe Johan nieuwe basketballen ‘fikste’

Leerkracht(en)

Als docent sta je vol passie voor de klas. De omstandigheden zijn van hoog niveau, maar tóch mis je iets. Iets dat leerlingen net even verder op weg helpt. Iets dat jouw lessen interactiever maakt. Wat dit ‘iets’ ook is, misschien kunnen de Vrienden helpen je wens te verwezenlijken. Neem contact op via het contactformulier!

Lees hoe muziekdocente Franciske nieuwe pauken kreeg voor het schoolorkest.

Word nu Vriend van de GSR of doneer eenmalig

Je wilt de vorming van jonge christenen in onze regio ondersteunen en samen met vele andere Vrienden leerlingen van de GSR extra bagage geven?

Word Vriend Doneer nu
Anbi Logo