Word Vriend

Als Vriend kun je een belangrijke bijdrage leveren aan goed onderwijs. Dit kan op vele manieren.

Door een donatie

Heb je onze doelenpagina gezien? Dan krijg je meteen al een indruk welke projecten de Vrienden van GSR ondersteunt. Wil je een specifiek doel ondersteunen? Doe dan een donatie op het project van jouw voorkeur via deze website. Uiteraard zijn ook algemene en periodieke donaties van harte welkom. Wil je liever anoniem doneren? Dat kan ook.

Word Vriend

Projecten van de Stichting Vrienden

Goede doelen in Rotterdam ondersteunen? Goede doelen van heel verschillende aard vind je hier. Leerlingenvervoer ondersteunen? Sportactiviteiten sponsoren? Boekengeld betalen? Goede doelen genoeg via de Vrienden van de GSR.

Bekijk doelen

Maar ook zonder een donatie te doen kun je Vriend worden van de GSR.

Door raad en daad

Ben je leerling van of docent bij de GSR en heb je een goed idee of een suggestie voor een nieuw project? Of ben jij een ondernemer of professional die graag zijn/haar kennis deelt met leerlingen? Dan nodigen wij je van harte uit om Vriend te worden van de GSR en nemen we graag contact met je op.

Word Vriend

Schrijf je in als Vriend, ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten. Je gegevens worden dan opgenomen in onze administratie. We garanderen dat je gegevens nooit aan derden worden verstrekt. Inschrijving als Vriend verplicht je overigens niet tot het leveren van een financiële bijdrage.

Anbi Logo